Her er hvordan Innbo24 – hvordan kommer du i gang med din første (og siste) innboliste? Gratis!


KNIPS

Ta bilde med mobilen, iPaden eller last opp via PC.


BESKRIV

Gi en kjapp beskrivelse av hva du har tatt bilde av


SETT VERDI

Skriv en verdi på det du har tatt bilde av


FERDIG!

Det er alt!

Innbo24 er en enkel løsning for å lage oversikt over ditt innbo. Med tre, enkle steg, så har du startet på jobben med å dokumentere ditt innbo, til bruk når uhellet er ute:

Før du setter i gang med å knipse bilder, trenger du å registrere deg, så du kan få logget inn og laste opp bilder til din konto hos Innbo24:

 

1. Opprett en gratis bruker på Innbo24-appen

Slik ser registreringssiden ut, fyll inn din epost-adresse og ønsket passord. Klikk her for å komme til registreringssiden.

Registrere bruker til din innboliste

2. Logg inn

Nå kan du gå til Logg inn-siden, og skrive inn brukernavnet og passordet du har laget:

Logg inn på din innboliste – Innbo24

3. Knips bilde til din innboliste

Du er nå logget inn, og kan starte med å dokumentere ditt innbo! Trykk på knappen som heter «Bla gjennom». Dersom du bruker mobilen eller nettbrettet, vil du nå aktivere kameraet, og kan ta bilde. Trykk så på last opp, og bildet er lagret. Så kan du gå rundt å gjøre det på alt du eier, i alle rom.

Alle bildene blir lagret i det vi har kalt «Innboks». Der kan du finne bildene, og skrive hva bildene inneholder, og gi en verdi. Dersom du har oppgradert til full versjon, kan du også skrive hvor dette er, og velge kategorier – slik at du holder orden. Du er nå i gang med å lage din første innboliste!

4. Må du oppgradere? Eller er dette en gratis innboliste?

Nei – du velger helt selv om du vil oppgradere, eller ha gratisversjonen. Riktignok er det noen begrensninger i gratisversjonen – men du kan se mer på denne siden her om hva du får ved å oppgradere, noe som kan være verdifullt for deg. Blant annet fjernes alt av annonser, og du får mulighet til å ha ubegrenset med verdi, mulighet for å laste ned en liste over eiendelene, flere steder (som garasje og hytte) – og du kan legge til flere bilder til hvert objekt som kvitteringer og fra flere vinkler osv. Oppgradering skjer trygt via Vipps eller Paypal, og du får direkte tilgang med en gang oppgraderingen er utført.