Hva er Innbo24, i korte trekk:

 

 Innbo24 er en oversikt over ditt innbo; en innboliste

 Hva eier du, og hva er det verdt?

 Innbo24 kan brukes til forsikringsselskapet ved uhell/skade/brann/tyveri

 Innbo24 sørger for at du har korrekt dekning på din forsikring

 Innbo24 er for alle som eier eller leier bolig

 

Registrer deg gratis nå Se hvordan Innbo24 virker

 

Hva er Innbo24?

Hva er Innbo24 – litt mer informasjon, takk!

Innbo24 ønsker å gi deg oversikten over ditt innbo, for at du enklere skal holde oversikten over ditt innbo. I tillegg vil du få en liste over alle eiendeler, som du kan bruke først og fremst til å sjekke om du har rett dekning på din innboforsikring. I tillegg vil listen kunne brukes dersom uhellet er ute, og du har krav på å få en utetaling fra forsikringsselskapet.

Vi jobber hver eneste dag for å få et så godt og enkelt system som mulig, for at du som kunde skal ha det mest mulig oversiktlig. Vi vil gjerne høre fra deg dersom det er ting som kan gjøres bedre, og som vil gjøre din hverdag enklere.

Innbo24 ble etablert i 2020. Vi er stolte av tjenesten vi leverer, og vi har fått en rekke gode tilbakemeldinger på tjenesten. Hvorfor fantes ikke noe lignende før? Slutt på lister i Excel og manuelle operasjoner – nå er alt sammen trygt lagret i skyen – og du har alltid tilgjengelig informasjon om ditt innbo. Du kan lese mer om sikkerhet og hvordan vi tar vare på persondata her. Vi tar din sikkerhet og ditt personvern på høyeste alvor.

Lykke til med tjenesten – husk at det er gratis å komme i gang!

Opprett en konto og kom i gang!